17.04.2015
chłodnik z arbuza
Orzeźwiająca rozpusta.
Idealnie skomponowane smaki.
przepis na dwie porcje
CHŁODNIK
500 gram arbuza bez skóry i pestek
100 gram malin
pieprz grubo ziarnisty
cukier puder
Arbuza blendujemy razem z malinami , wylewamy na talerz posypujemy pieprzem i cukrem pudrem. Chłodnik podawać schłodzony z dodatkami.
SOS PORZECZKOWY
1/2 szklanki czarnej porzeczki
1 łyżka miodu
Porzeczki blendujemy zostawiając kilka sztuk do dekoracji , doprawiamy miodem .
DODATKOWO
ogórek świeży
rzodkiewki
ser feta
ser cheddar z jagodami i żurawiną
kilka malutkich listków mięty
skórka z cytryny
Smacznego :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
yurtdışı kargo
OdpowiedzUsuńresimli magnet
instagram takipçi satın al
yurtdışı kargo
sms onay
dijital kartvizit
dijital kartvizit
https://nobetci-eczane.org/
İNDAO